Verkoop

Uw huis verkopen!

Swinkels Vastgoed behartigt uw belangen als verkoper van uw huis. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we u helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen bij de verkoop van uw huis. Waaruit bestaat nu onze dienstverlening. Kort samengevat..

Waardebepaling

Wat is uw huis waard? We komen vrijblijvend bij u langs om de waarde te bepalen.

Het vinden van kopers

Wij brengen de bijzonderheden van uw huis bij de geselecteerde woningzoekende onder de aandacht. Daarbij maken we gebruik van de fotopresentatie bij ons kantoor, ons eigen zoekersbestand, advertenties in de media en de plaatsing van de woning op internet. En natuurlijk plaatsen we indien gewenst een verzorgd” TE KOOP” bord bij uw huis.

Bezichtiging

De eerdere inspanningen leiden natuurlijk tot bezichtigingen. Kopers worden professioneel in uw huis rondgeleid en ontvangen uitgebreide informatie van uw huis.En natuurlijk houden wij u na iedere bezichtiging op de hoogte van het verloop.

Onderhandelingen

Bezichtigingen kunnen leiden tot een bod op uw huis. Onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs is een vak waarbij wij u persoonlijk ondersteunen. Natuurlijk met als doel een zo hoog mogelijke verkoopprijs.

Opstellen van de verkoopdocumenten

Natuurlijk maken wij voor u de nodige documenten op. De koopakte, brieven aan de notaris, etc…. Alle juridische aspecten nemen wij rustig met u door.

Inspectie en Notaris

De feitelijke overdracht van het eigendom van de woning vindt plaats bij de notaris. Dat wordt door ons kantoor allemaal voorbereid. Voor we naar de notaris gaan begeleiden we u bij de laatste inspectie van uw woning door de kopers. Wilt u, geheel vrijblijvend, weten hoe wij ook u kunnen helpen uw woning te verkopen?

Klik hier voor meer informatie

Laatste nieuws